Translate

12.4.2013

Pajan avointen ovien viikko

Apan Korun uuden työpajan avointen ovien viikko on nyt puolivälissä. Kävijät ovat pitäneet näkemästään.  Väkeä on ollut harvoin kerrallaan kovin montaa. Tällöin on ollut mahdollisuus esitellä pajaa ja tuotteita ihan rauhassa ja jutella muutoinkin ihmisten kanssa.

Pielisplussan juttu avoimista ovista löytyy nettilehdestä sivulta 7.


Käytettynä ostetut keittiökalusteet tarjoamaan runsaaseen säilytystilaan olen todella tyytyväinen. Ehkä vielä on toivoa, että oppisin pitämään työhuoneeni edes kohtalaisessa järjestyksessä. Nyt yritän myös opetella siivoamaan työpöytäni joka ilta.

Uusi paja antaa mahdollisuuden tulevaisuudessakin ottaa vastaan niin yksittäisiä kävijöitä kuin ryhmiäkin ennakkovarauksella. Myös Voimakorukurssien pitäminen pienille ryhmille onnistuu myö pajassa. Hiljentymiseen ja rentoutumisene "nojatuolini" eivät ole parhaat mahdolliset, mutta korujen tekeminenhän onkin pääasia.

Pajan esittelyn välissä olen aloittanut korunosien tekemisen kesää varten. Myös muutamat haastavat tilaustyöt odottavat toteutumistaan. Näitä varten on nyt ohjelmassa myös kivenistutusten opettelu. Harjoitusmateriaali on jo postissa odottamassa noutoa. Muutamien harjoituskokeilujen jälkeen käyn vielä Valamossa varmistamassa oppien perillemenon.

Parina iltana olen yrittänyt opetella jälleen kuvaamista, nyt pajan terassilla. Menestys ei ole vielä kaksinen, kuten Ikiäiti-lyyra osoittaa.  Siinä tosin tuo taivaansini mielestäni sopii riipuksen vettä elävöittämään.

Pajan hälytysjärjestelmän muistaminen näkyy opetteluttavan myös.  Aika monta hälytystä ehti jo tulla. Onneksi kamera on tallentanut sangen tutunnäköistä kuvaa ainakin peilin kautta katsottuna.

Ei kommentteja: