Translate

1.4.2013

Kuvia pajasta

Otin eilen videokuvaa pajasta, mutta ne ovat vielä kamerassa, kun akku oli jälleen tyhjä ja taidotkin editointiin ovat hukassa.  Minun kamerassa on toistaiseksi ainoastaan makro-obiska, joten pystyn ottamaan sillä vain lähikuvia. Tässä muutamia otoksia.


Kuvassa viime kesänä käytettynä ostettu valssi sekä leikkureita ja punsseleita. Valssi mahdollistaa sen, että voin nyt sulattaa itse hopeanjämät ja ohentaa levyä tarvittaessa. Valssissa on telat myös lankoja varten.

Isompia prikkaleikkureita (leikataan pyörylöitä levystä) varten mies rakensi auton tunkista puristimen. Siitä ei nyt ole kuvaa.

Ostin joskun uran alussa kaksi metallista telinettä helminauhojen esittelyyn. Eivät olleet siihen tarkoitukseen mitenkään toimivia. Nyt ne saivat uuden elämän, toinen työpöydälläni työkalutelineenä (lähikuva alhaalla) ja toinen juotosmurkkauksessa välineiden säilyttämiseen.  Keittolevy ja kattila ovat sitruunahapolle. Ostin myös ajastimen pistorasiaan, jotta levy ei jää yöksi päälle.

Tässä lähikuva työkalutelineestä.


Kalusteiksi ostin naapurilta käytetyt, hyvälaatuiset keittiökalusteet, joissa on runsaasti säilytystilaa. Ensi viikolla laitetaan vielä hälytysjärjestelmä, jotta uskaltaa laittaa korunsa näytille kävijöille.

Alakuvien mainostaulut hakevat vielä paikkaansa, kuten moni muukin asia.


Ei kommentteja: