Translate

7.4.2014

Palautetta kyselyn kautta

Nyt vasta ehdin tutustumaan tarkemmin yrityksen synttäreiden merkeissä tekemääni kyselyyn. Vastauksia tuli kaikkiaan 139, eli ihan kiitettävä määrä. Kiinnostus arvottavaan sormukseen oli erittäin suuri, mutta omasta kokemuksesta jo tiesin, että osallistumisen ehtona ollut kysely rajoitti osallistumista. Vastaukset ovat mielenkiintoista luettavaa.

Lupaukseni mukaan siteeraan vain niitä vastauksia, joiden osalta oli annettu lupa julkaisuun, mutta nekin laitan nimettöminä.  Tässä ensimmäisiä poimintoja siitä, miten olette löytäneet koruni ja mikä koruistani on suosikkinne.

"Etsin netissä persoonallisia nimikoruja. Päädyin sivuillesi ja löysin etsimäni.
No, pakko sanoa että suosikkini on mittatilaustyönä tekemäsi riipus keltaisesta kivestä."

"Olen Suomenkäsityöyrittäjien fb ryhmässä ja olen seuraillut sinun ihania korujasi.
Tämä sormus mikä sinulla on profilikuvana juuri nyt , on aivan ihana!!
Haluaisin juuri tuommoisen itselleni....
"


"Facebuukin kautta. Ollaan tuttuja ja kavereita myös facebookissa.Tykkään hopeasta ja hopea koruista. Tykkään Nurmes- sarjan koruista 'massiivisuutensa vuoks ja Kehrä-sarjan koruista siroutensa vuoksi. "

"Voimanainen-verkoston kautta, suosikkini Yhdessä-sarja"

"Olen ollut Taitokorut facebook-tykkääjänä, ja sitä kautta löysin verkkokauppanne. Upeita koruja!  Suosikkini on Yhdessä-kaulaketju. Todella kauniit sydämet, kuvastaa kauniisti rakkautta!  En ainakaan vielä toistaiseksi ko. korua omista, mutta toivottavasti voisin sellaisen hankkia... sitten kun en enää joudu elämään tiukalla opiskelijabudjetilla."   

Tarinanne omista suosikkikoruistanne vahvistaa taannoisen vätöstutkimuksen johtopäätöksiä; nainen kantaa kantaa suosikkikoruissaan merkityksiä.

"Lapin risti. Lahja mieheltä. Kaunis, ajaton, moderni, sopii kaikkien kanssa, toista ei ole tullut vastaan. Hiemnan pidempi ketju korussa, joten koruasettuu kaikkien vaatteiden päälle tai sen voi piilottaa alle."

"Minulla on 3 Nurmes-sarjan korua: kaksi riipusta ja ranneketju. Sukulaiset keksivät ostaa niitä minulle kimpassa 50-vuotislahjaksi viime vuonna eivätkä kyllä sopivampaa lahjaa Nurmeksessa syntyneelle ja kasvaneelle olisi voineet keksiä! Nurmes-korut ovat persoonallisia ja tyylikkäitä ja niissä näkyy käsityön jälki, mikä erottaa ne halppisrimpulahelyistä!" 

"Sain kiven uudelta ystävältä, kun olin sairaalassa potilaana. Hän sanoi että "kivissä on paljon voimaa". Halusin osoittaa kuinka paljon arvostin elettä, ja päätin teettää kivestä riipuksen jotta voisin kantaa "ystävyyden voimaa" mukanani vaikeissa tilanteissa."

"Oma suosikkikoruni on hopeakurssilla itsetekemä rannekoru ja sormus."

"Vuosien varrella ehdottomaksi suosikikseni on muodostunut arkikoruna pitämäni Paula Nummelan suunnittelema horoskooppikoru, jonka sain äidiltäni joululahjaksi 1999. Se on yksinkertainen hopeinen kiekura, leijonan merkki."   

Monissa vastauksissa verkkokauppaan toivottiin arkikoruja täsmentämättä kuitenkaan, millaisia ne olisivat. Minullahan on laaja valikoima koruja, jotka eivät koskaan päädy verkkokauppaan saakka. Ne ovat yksittäiskappaleita, riipuksia, korviksia ja sormuksia. Helminauhojakin löytyy, mutta olen yrittänyt pitää sivuston kohtuullisen kokoisena, jotta sieltä olisi helpompi etsiä. 

Tavoitteena on tehdä jossain vaiheessa kuvagalleria, johon kuvaisin näitä yksittäiskappleita ja tilaustöitä. Niiden perusteella olisi helpompi teettääkin jotain.

Tässä ensimmäiset poiminnat vastauksista. Jatkoa on luvassa, sillä lähes puolet vastaajista antoi luvan julkaisemiseen. 

2 kommenttia:

Olavi Leino kirjoitti...

Hyvä Airi!
Hyviä ja paljon kertovia kommentteja.
Olavi

Airi Hietala kirjoitti...

Kiitos,Olavi. Jos liikutte täällä päin, tervetuloa käymään.