Translate

31.10.2013

Apan Koru on nyt Design Airi Hietala

Apan Korun syntyhistoria on kerrottu lyhyesti verkkokaupassani.   Tänä syksynä korujen markkinointia ja myyntiä varten on rekisteröity aputoiminimi; Design Airi Hietala. Apan Koru säilyy edelleen yrityksen varsinaisena nimenä.


Koska suurin osa koruistani on uniikkeja ja uusien mallien kehittely on minulle kaikkein mieluisinta, uusi nimi kuvaa entistä paremmin yrityksen luonnetta. Myös tilaustöiden osuus tuotannossa on kasvanut. Alla tilaustyönä tehty rannekoru, josta on toivottavasti kasvamassa kokonainen uusi sarja.


Kuvan korppi on myös tilaustyö, jonka mallin asiakas on itse suunnitellut.


Tänä vuonna olen tehnyt myös kolme vihkisormusta sekä yhden merkityksiä tännä olevan sormuksen syntymäpäivälahjaksi. Onneksi hopeiset sormukset ovat yleistyneet näissäkin.

Pergamenttikorujen tuotekehittely on myös hyvä esimerkki innosta kokeilla uusilla materiaaleilla. Alla kevyet, läpikuultavat lehdykät korvakoruina. Materiaali ei paina käytännössä juuri mitään, joten se mahdollistaa suurtenkin korujen tekemisen.


Yläpuolen korvakorut ovat esimerkki jatkuvasti syntyvistä uusista kokeiluista.
 
Blogin, verkkokaupan ja FB-sivujen uudet bannerikuvat ovat Haverisen Markon suunnittelemia. Samojen kuvien pohjalta on tulossa paperinenkin lomakkeisto.


Ei kommentteja: