Translate

10.3.2013

Hiljentymistä ja voimakorukursseja ryhmille


Olemme käynnistämässä uutta toimintaa  työyhteisöille ja muille ryhmille yhteistyössä Tuula Turusen kanssa. Männikkölän pirtti on tarjoamasa edulliset puitteet. Toki kursseja voidaan pitää erikseenkin ja monessa muussakin paikassa.

Voimakorukurssi  Apan Koru, desingn  Airi Hietala

Se syvin ja puhtain, mihin meillä ei ole sanoja,

on toiveina, tuntoina ja muistoina Voimakorussa.


Voimakorusi taot kurssilla hopeasta ja sisäisestä tiedostasi, sillä rakkaudella taottu korusi syntyy juuri Sinun elämästäsi. Voimakorusi syntyy sellaisesta rakkaudesta, joka ei tunne aikaa, mutta elää tässä hetkessä juuri Sinussa ja Sinun kauttasi eteenpäin. Rakkauden voimasta ja elämän lahjasta.
-Airi  -Voimasanat haet omasta sisimmästäsi. Niitä voi olla yksi, lause, runo tai tarina. Se, mikä sopii Sinulle parhaiten. Voimasanoilla ”kiillotat” koruusi tallennetun sydämen toiveesi ja muistosi. Muistat, mitä haluat muistaa. Sanat syntyvät kurssin aikana, silmän-korvan-käden-sydämen-sielun- materian yhteistyönä. Sininen Hetkesi on Onnen paja. Täällä taotaan sydämen tunnot sanoiksi runojen ja tarinoiden nostaessa ne esille.

 -Tuula -
 
Hiljentymisen huone

Heli Kolho, kuvat, VAT, valokuvaajataiteilija, Vantaa
Tuula Turunen, runot, Siivellä – kirjan kirjoittaja, Nurmes
Hiljentymisen huone on puhutteleva, kannustava ja innostava sisäinen matka tähän päivään ja arkeen. Lepää musiikin, kuvien ja runojen rytmissä ja anna hiljentymisen hoitaa itseäsi. Lähde levänneenä uusin voimin ja anna tilaa uudelle elämässäsi.

Männikkölän Pirtti tarjoaa puitteet, ruumiinravintoa ja yön lepoa edullisesti. 

Hinta riippuu ryhmän koosta ja käytettävissä olevasta ajasta. Jos kiinnostuit, kysy tarjousta: airi.hietala@gmail.com, puh. 04578404065
tai: 
tuulairene.turunen@gmail.com
 
2 kommenttia:

deem kirjoitti...

Älyttömän hyvä idis! Kannattaa tarjota seurakuntiinkin suoraan joku saattais innostua ottamaan, vaikka retriittihengessä tuon voimakoruhomman.

Airi Hietala kirjoitti...

Kiitos, Deem.