Translate

9.6.2012

Korviskokeiluja rumpunahalla

Keveytensä vuoksi rumpunahka soveltuu hyvin korvakoruihin. Tässä muutamia kokeiluja.


 Näissä korviksissa Kehrä kiehkuroiden tausta on kiillottamatonta hopealevyä ja se näkyy nahkaan tehdystä reiästä.Näissä korviksissa on nahan välissä hopeiset Kehrä-kiehkuvat. Näissä nahka voisi olla läpinäkyvämpää.

Alla olevat korvikset on itselle tehdyt kokeilut, joissa nahan välissä on patinoitu hopealevy.  Suutarin lapsilla ei ole kenkiä, eli minulla ei ole reikiä korvissani, mutta sen sijaan on hyviä, hopeisia klipsejä.


Alakuvan korvis on kokeilu reijitetystä nahasta, joka on kiinnitetty hopeaan pienillä renkailla. Tässäkin voisi kokeilla nahan erilaisia paksuuksia ja läpinäkyvyyttä.  Tässä kultaa on vain muutama hippu ja sekin olis varmaan paremman näköinen valkokultana yhdessä hopealangan kanssa. Reijittäminen tuo elävyyttä ja myös keveyttä ulkonäköön.
Näistäkin kaipailen palautetta.  Tällainen nahka näyttää olevan yhtä haasteellinen kuvattava kuin hopeakin, eli usein totuus on kuvaa paremman näköinen.


2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tykkään jotenkin eniten tuosta vikasta, se on köykäsen näköinen, ja materiaali pääsee edukseen. Siinbä on jotenkin inkkarikorun fiilistä :) ja nehän on yhä kovin muotia.

Samoin tuo toka pari. noissa missä levy sisällä, ei toi matsku pääse niin esiin, ja näyttävät raskailta, nahan köykäisyys ei erotu.

Nämä pitäis kyllä nähdä, että näkis miten materiaali todella käyttäytyy :)

Hienoja ovat!

Airi Hietala kirjoitti...

Kiitos, Tanja. Juuri tällaista palautetta kaipaan, jotta voin arvioida, mihin suuntaan kehittelyä kannattaa vielä.