Translate

3.9.2010

Menoa ja meininkiä riittä

Kuten viereinen Mukana tapahtumissa -lista osoittaa, syksyksi riittää menoa ja meininkiä. Niinä viikonloppuina, joilloin en ole johonkin menossa, istun päyvystämässä Bomban puodissa. Nyt on vain niin hiljainen kausi, jotta siellä ei liiemmin ole tungosta.

Eilen tuli sähköpostilla viesti, jossa tarjottiin osallistumista Helsingissä Korjaamo markkinoille, aiheena design. Tokihan minä innostuin asiasta. Soitin ja kyselin lisätietoja. Sitten alkoi kuumeinen matkan suunnittelu. Ensin yritin etsiä kuskia, kun näin hieno rouva ei voi mitenkään itse ajaa varsinkaan noin syrjäisessä paikassa näin meidän vinkkelistä katsoen. Hesasta kiinnostuneet kuskit tuntuivat olevan kovin harvssa, joten piti ottaa vaihtoehto 2. käyttöön ja ruveta suunnittelemaan junamatkaa.

Junassa hankalinta on kamojen rahtaaminen. Normaalisti mukana kuljetettavat esittelytelineet pitää nyt hyljätä ja suunnitella hommat matkalaukkuun mahtuvan tavaran pohjalta. Sain  opiskelukaverini Toijalasta lupautumaan seurakseni. Löydettiin edullinen hotellitarjouskin, tosin se oli viime yön seutuna kallistunut, kun en vielä illalla uskaltanut varata.

Keikka täysi arvoitus. Toivottavasti ostajia löytyy edes sen verran, että sais kulunsa katettua.

Ei kommentteja: