Translate

6.9.2010

Koruvaraston täydenystä

Tein myös Kehrä-sarjaan samantapaisen kaulaketjun kuin Ruusutarha-sarjaankin. Miksikähän en ole tällaista aikaisemmin tehnyt. Tuollakin menis vaikka linnan juhliin.

Sunnuntain istuin Bomban puodissa päivystäm ässä ja samalla vääntelin lisää osia Ruusutarhaan. Tänään sain ne juotettua, vasaroitua ja myllytettyä. Nyt niistä on helppo koota sellaisia koruja, joita näyttäis menevän.

Bomballa on Sydänyhdistyksen karaoketanssit. Oli mukava istua kuuntelemassa, tosin musiikki meinas mennä haitalle asti jalkapohjan alle. Yhden peliparin kävin tanssimassakin välillä, kun ei ollut asiakkaita. Vanha tuttu kävi puotista kysymässä. Eihän lattia kovin hyvin kävelykengillä luistanut, mutta voihan sitä nostella sen verran koipiaan. 


Ruusutarha-sarjaan tein myös tällaisen version. Kaulaketjusta roikkuva osa on kiinnitetty pienellä lukolla ketjuun, jolloin se on halutessa helppo irroittaa. Lenkit on väännelty monikulmioiksi. Sellaisena ne paremmin sopivat noiden ruusujen seuraan. Aika monet lenkeistä joutui juottamaan uudellen, kun ne aukeilivat väännellessä. Ketju on livenä aika hyvän  näköinen.

Päivällä kävin huollattamassa autoa. Se kesti pari tuntia. Kiertelin sinä aikana keskustassa ja yritin etsiä rekvisiittaa Helsingin keikalle. Yhden mustan, puisen lippaan löysinki n. Se oli jopa sisältäkin vuorattu mustalla sametilla. Siihen on mukava laittaa ne korut, joita en laita näytille.

Ei kommentteja: