Translate

7.9.2010

Kilpailu korusarjan nimestä

Uusia malleja syntyy siihen tahtii, että nyt alkaa olla jo nimistä puute. Sen takia pyydänkin teidän apuanne. Lähettäkää minulle nimiehdotuksia oheisen sarjan koruille. Palkintona parhaasta ehdotuksesta annan ko. sarjan korvakorut. Jos samaa nimeä on ehdottanut useampi henkilö, voittaja arvotaan näisen keskuudesta.


Kilpailuaika päätty lokakuun lopussa.

Kuvissa kaulaketju, ranneketju ja korvikset.

6 kommenttia:

illusia kirjoitti...

Hei!

Nimiehdotusta minulla ei vielä ole, mutta löysin korusi vasta äskettäin, ja oli pakko tulla jonnekin kertomaan, miten kauniita ne ovat! Jos saan palkastani siirrettyä jotain sivuun (opiskelijana sitä rahaa ei niin suuresti virtaa) niin pitää ehdottomasti laittaa pari kaunista työtäsi tilausharkintaan :) Olisi hienoa tukea suomalaista käsityötä! :)

Airi Hietala kirjoitti...

Kiitos, Illusia! Airi

Ulla kirjoitti...

Hei! Koska katselin korujasi suu ihastuksesta ammollaan, nimiehdotukseni on luonnollisesti Pyörylä. Mutta ehkä sinulla on jo sen nimisiä koruja?

Airi Hietala kirjoitti...

Kiitos. Sen nimistä sarjaa ei vielä ole.

Anonyymi kirjoitti...

Mihin niitä ehdotuksia?
jos anonyyminä kirjoittaa ehdotuksen, miten otatte yhteyttä?

T. Vexi

Airi Hietala kirjoitti...

Valitettavasti anonyymina ehdotuksensa jättäneelle ei voi palkintoa toimittaa. Ehdotuksen voi kuitenkin toimittaa minulle joko blogissa olevaan sähköpostiosoitteeseen tai verkkokaupan yhteydenottolomakkeella tai info (at) akoru.net. Minä julkaisen aikanaan ainoastaan voittajan nimen ja ehdotuksen, sekä tilastoa muista ehdotuksista.