Translate

8.10.2015

Työpajassa tavataan

Ikä karttuu ja kulkeminen alkaa rasittaa. Kesän ja syksyn aikana olen miettinyt tulevaisuuden suuntaa. Korujen tekeminen on vienyt niin vahvasti mennessään, että lopettaminen ei ole tässä vaiheessa vielä vaihtoehto.Myyntitapahtumissa kiertämisen sijasta olen nyt asettanut tavoitteeksi avata työpajan ovet tutustumista ja ostoksilla käyntiä varten. Katsomassa voi käydä ilman ostovelvoitetta. Työpajasta ostajille tarjoan 5 % alennuksen normaalihinnoista. Varsinaisia aukioloaikoja ei edelleenkään ole, joten käynnistä sovitaan puhelimitse, 045 7840 4065.

Voimakorukursseja voi myös tilata ryhmille. Pienet ryhmät mahtuvat pajaan, isompien ryhmien kanssa teen yhteistyötä paikkakunnan matkailuyrittäjien kanssa. Kurssi kestää pari tuntia ja siinä tehdään pieni koru hopealangasta.


Syksyn ohjelmassa on vielä pari isompaa projektia, joista nettikaupan uusiminen mobiiliystävällisemmäksi on pitää saada kuntoon viimeistään marraskuun aikana.

Toinen iso projekti on näyteikkunanäyttely Suomen Käsityömuseon Näytönpaikassa Jyväskylässä. Se avautuu 27.10. ja on esillä kuukauden ajan. Käytettävissä on kaksi isoa näyteikkunaa. Sinne olen kokeilemassa pergamentista myös pienoisveistosryhmää.

Ensi vuodelle on myös joitain uusia suunnitelmia, mutta niihin palataan tuonnempana.

Tervetuloa Työpajavierailulle! Valikoimat ovat nyt ennen Jyväskylän näytelyä suurimmillaan.

Ei kommentteja: