Translate

3.2.2015

Käsityökorttelin ystävänpäivätapahtuma


 Käsityökorttelin Ystävänpäivätapahtumaa vietetään jo 4.2.2015 klo 18-24. Silloin kannattaa pysyä netin ääressä katsomassa, millaisia tarjouksia Käsityöyrittäjien ryhmä heittelee vinkkinä ystävänpäivälahjoiksi.

Tarjolla on uutuuksia, jotka ovat jäämässä tuotantoon tapahtuman jälkeenkin, Ystävänpäivän erikoisuuksia, tarjouksia ja ja lahjavinkkejä kohdennettuina erilailsille ryhmille.

Minulla uutuutena on värilliset pergamenttikorut, joita on nyt saatavissa kuparinpunaisena, pinkkinä, keltaisena ja sinivihreänä. Lähes kaikkia verkkokaupan tuotteita voi jo tilata näissä väreissä, vaikka kaikkia ei ole vielä ehditty kuvaamaankaan. Uusia malleja näistä ovat ruusunlehtikorvikset ja pöytäkoristeet sekä sydänriipukset.
Pergamenttikorut kuuluvat Ikiaikainen-sarjaan, joiden yhteinen tarina kertoo niiden herkkyydestä.

"Herkkä kuin sudenkorennon siipi. Tai yön jääriite veden pinnalla – se, johon valo luo kuvioitaan. Pergamentista ja hopeasta. Ikiaikainen –sarjan korut kertovat luonnosta ja sen herkän mahtavista voimista. Ikiaikaisista."

Ystävänpäivän perinteisiin lahjoihin valikoimissani kuuluvat ehdottomasti Yhdessä- sarjan korut. Sarjan tarina kertookin jo, mistä on kysymys.

"Lupaus luottamuksesta, ikuisesti yhdessä. Sydämiin on vasaroitu kertomus elämästä, kummallekin omansa. Luvassa on pysyvä liitto, kaksi sydäntä on juotettu yhteen." 

Sarjan jokaisesta korusta löytyy yhteen juotetut sydämet.

Huomeniltana tapaamme siis osoitteessa https://www.facebook.com/groups/Kasityokortteli/ ja tietysti myös yritykseni fb-sivulla https://www.facebook.com/apankoru. Toivottavasti tapaamme myös verkkokaupassa http://akoru.valmiskauppa.fi/lahjaideoita-c-62.html.

Ei kommentteja: