Translate

14.9.2014

Argentiinalaisen tangon kurssilla

Elämässä pitää olla haasteita. Niinpä olimme tänään Kari Kemppaisen argentiinalaisen tangon kurssilla Nurmeksessa.  Hänellä oli parinaan Sindi Oksman.

Kari Kemppainen antamassa kussin lopuksi kotiläksyjä.

Kurssi oli alkeiskurssi. Perusteiden opetus oli vallan loistavaa. Kävimme läpi tanssiasennnot, askellukset ja joitakin kuvioita.

Olen ollut mieheni kanssa viime talven mukana Nurmeksessa omatoimisessa tangoryhmässä, jossa on opeteltu sekä argentiinalaisen alkeita ja Wanhaa tangoa. Meillä pääpaino oli Wanhassa tangossa. Argentiinalaisen osalta minulla oli koko ajan uskon puute. Tänään argentiinalainen tuntui ensimmäisen kerran hyvältä.

Meille, ikääntyneille, se on ennen muuta muistin ja tasapainon ylläpitämistä, parasta mahdollista harjoitusta siihen. Se motivoikoon meitä jatkamaan. Seuraava kurssi on jo luvassa 12.10. ja omalla joukolla harjoitellaan muut sunnuntait.

Vetäjät tanssivat kurssin lopuksi pyynnöstämme yhden tangon. Kun en ole ihan tekniikan ihmelapsi, en saanut puhelimestani videointia päälle. Tässä kuitenkin muutama  "liikkuva" kuva tanssista.


Ei kommentteja: