Translate

4.8.2013

Aika karkaa käsistä

On taas viikkoja vierähtänyt siitä kun viimeksi kirjoitin blogiini. Aika menee kuin siivillä. Täytyy oikein pysähtyä miettimään, mihin se oikein karkaa.

Marjastus on vienyt reilun viikon. Ensin piti useita päiviä käyttää sen varmistamiseen, että lakkoja (hilloja) ei täältä tänä kesänä saa. Sitten ostettiin mansikoita pari satsia, siivottiin ja pakastettiin. Vadelmapuskassa olen  käynyt viitenä päivänä. En tosin jaksa enää koko päivää sielläkään rymytä. Päiväsaalis on jäänyt keskimäärin kymmeneen litraan.

Olin ilmoittautunut Eläkeliiton laulujuhlille Karjalaisten Taitajien telttaan esittelemään korujani. Viikko vieräti sinne valmistautumisessa. Tosin tuohon aikaan mahtuu myös Bomban käsityöpudin korujen huolto.  Lalulujuhlat olivat nyt perjantaina ja lauantaina. Laulurinteen tuntumassa ohjelma oli niin tiivis harjoituksineen ja pääjuhlineen, että eipä kovin merkittävä joukko juhlakansasta ehtinyt edes poiketa katsomassa tuotteitamme. Kyllä minä sentään omilleni pääsin kaikki kulut laskien. Toki kehuillakin elää taas muutaman viikon.

Viikonloppuna osallistuimme laulujuhlien merkeissä järjestettyihin Törmän lavan tansseihin. Vauhtiin päästyämme kävimme vielä launtaina Liperin lavalla, vaikka univaje ja päivän helteessä seisoskelu verottivat voimia. Vanhat polvetkin protestoivat moista kuntoilu-urakkaa. Onneksi on huomenna vielä luvassa kolmas kukonhelttapiikki ja keskiviikkona hieronta.

Lauantain ohjelmaan mahtui myös ainoan mummotettavan 2-v. synttärit. Lahjaksi hankittujen nukenvaunujen maalaus ja petivaatteiden teko vaativat myös oman aikansa. Onneksi lahja näytti olevan lapselle mieluinen.

Siinä sivussa on ollut muutama tilaustyö ja koruvaraston täydentäminen.Viimeksi mainittu saakin aina mielikuvituksen liikkeelle, joten oli taas ihan pakko kokeilla muutamia uusia ideoita. Osa tilaustöistä on vielä hautumassa korvien välissä.

Seuraavaan postaukseen yritän saada kuvaa uutuuksista ja muutamista tilaustöistä.

2 kommenttia:

Marita kirjoitti...

Terveisiä täältä eteläisestä Suomesta. Kesä täälläkin on mennyt vauhdilla. En tosin ihan noin paljoa ole saanut aikaseksi kuin sinä, mutta jotain kuitenkin. Marjoja on pakkasessa ja lastenlasten kanssa on puuhasteltu.
Isoja jo ovat, joten eivät tarvi enää hoitoa vaan lähinna valvovaa silmää ja ruoan laittajaa kun äiti ja isä ovat välillä poissa.
Jos syksyllä olet Tampereella kädentaidon messuilla, niin tulen moikkaamaa.
Hyvää kesän jatkoja ja aikanaa reipasta syksyä.
Terveisin Marita Spännäri

Airi Hietala kirjoitti...

Kiitos kuulumisistasi. En ole tulossa Tampereen messuille. Käynti on täältä saakka on sikäli rankkaa, jotta pitää antaa itselleen jo ikähyvitystä ja tyytyä lähialueen tapahtumiin.

Onneksi korupuolellakin on jo vähän vilkastunut. Jos aikaa jää, ainahan voi kehitellä jotain uutta.