Translate

13.6.2013

Kesäkuulumisia

Maanantaina maalari aloitti syksyllä rakennetun autotalli/pajarakennuksen ulkomaalauksen. Säät nyt ei juuri näitä hommia suosi, mutta joskushan nekin on tehtävä. Väritys tulee aika lähelle pohjamaalin värejä, eli aika vaalea. Onneksi pajan sisäpuoli on jo valmis, joten työt voivat jatkua siellä entiseen malliin.


Pajan terassi on osoitteutunut aika hyväksi kuvauspaikaksi iltasella auringon kiertyessä pajan taakse. Nyt pitäisi vain paneutua kuvauksessa taustoihin ja edelleenkin tekniikan opiskeluun.

Pihatyöt jätettiin suosiolla juhannuksen jälkeiseen aikaan. Talvella, kun autoa peruuteltiin autotalliin, routa nosti melkoisen savipatin keskelle pihaa. Nyt on rauhassa odoteltu sen sulamista ja sitten iso kone töihin.

Kukkapuskille ei nyt enää  jää tilaa pihalle. Kun maalari on saanut urakkansa valmiiksi, pitää käydä ostamassa kesäkukkien loppuunmyynnistä terassin kaiteelle kukkalaatikot. Kukahan aina muistuttaisi, milloin ne ovat janoisia. Tokihan sen huomaa viimeistään silloin, kun ne tekevät jo kuolemaa.

Kesän marjatoiveet ovat vielä ainakin tässä vaiheessa korkealla. Täällä ei tietääkseni viime yönä ollut hallaa. Nyt on vain huoli kunnon säilymisestä. Tanssi, meidän paras ja mukavin kuntoilumuoto on vaaravyöhykkeessä. Polvet ovat ryhtyneet kipuilemaan vanhuuttaan. Panadolia tarviaa jo ottaa dopingkina tanssimaan lähtiessä, mutta periksi ei anneta.

Ei kommentteja: