Translate

6.6.2013

Kelpaanko juhliin?

Minulla on nettikaupassani esittelyssä juhlapukujen tuunausidea hopeakoruilla. Musta mekko on kuvattu sinne esimerkkinä. Kotelomekko on peräisin Huutonetistä. Nyt siihen on rakennettu "hihat" kirpparihuivista, joka on ommeltu kiinni vain etupuolelta olkapäältä kainalon alle asti  ja roikkuu väljästi takaa puoliselkään. Mekon istuvuuteen ei tarvinnut kuin odottaa muutama vuosi, jolloin mekko oli komerossa kutistunut sopivaksi.


Nettikaupan pääkuvassa on mukana myös samanlaisilla koristeilla tuunattu satiinilaukku. Yhdistelmänä koristeiden osuus tulee aika suureksi, joten nyt tuunasin hopeisella Kehrä-kiehkuralla vanhan kirjekuorilaukun, kirpparikamaa sekin.


Onhan minulla vielä mustat, erittäin siistit kiiltonehkakengät, jotka nekin ovat kirpparilta. Ne voisivat olla voisivat olla puolikkaan numeroa suuremmat, mutta kyllä niillä illan pärjää, jos ei tanssia tarvitse.

Miten on, kelpaanko kierrätysmannekiininä näissä kamoissa asiakkaan synttäreille, jonne olen sopinut matkustavani viemään tilattua syntymäpäivälahjaa. Tätä reissua voisi varmaan mainostaa hyvänä asiakaspalveluna, sillä matkaa edestakaisin kertyy 580 km.

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Oikein hyvin kelpaat. tässä on hyvä esimerkki siitä, ettei kaiken tarvitse olla aina uutta. vanhasta saa jopa parempaa, kuin uusi :)

Airi Hietala kirjoitti...

Kiitos, Minna. Kierrätysideahan tässä se tärkein on.