Translate

12.1.2012

Kuvauskokeilujen vuoro


Tässä on elämän alku. Katsotaan, elääkö se vielä miten paljon, vai onko se jo tuollaisenaan alku uudelle sarjalle.

Tämä aihe on elänyt mielessä jo kotvan. Nyt on tarkoitus talven aikana kehitellä tätä edeleen ja muutoinkin miettiä, mihin hommaa suuntaa, eli mitä isona tekee. Monenlaisia ideoita tekee mieli kokeilla. Kassotaans... Nettisivut kauppoineen pitäis uusia ja uudistettuun kauppaan tulevat korut pitäis saada kuvattua kunnolla.


Valamon tammikuulle suunniteltu hopeakurssi peruuntui osanottajien puutteen takia. Joudun varmaan hakemaan oppisopimukselle jatkoaikaa.

En ole oikeastaan koko talvena kuvannut. Nyt päätin vaihteeksi kokeilla. Päivä tässä on mennyt hyvasti, eikä kummoista jälkeä ole syntynyt. Se, mitä taas kerran oppi, on se, jotta paljon olis vielä opeteltavaa tälläkin saralla.


Kuvan lehti on tilaustyö pariksi aiemmin ostetuille korviksille.

2 kommenttia:

aimarii kirjoitti...

Päädyin Apan Korun blogiin sattuman kautta. Tänäisellä hiihtoretkelläni pysähdyin Teerelässä ja tuli puheeksi blogit ja kotisivut ja lähtiessäni sain käyntikortin "Hopeakoruja Nurmeksesta"
Olen illan aikana sivuilta ja blogistasi selannut ja katsellut ihastellen korujasi. Ne ovat aivan ihastuttavia, tyylikkäitä ja persoonallisia. Tykkään todellakin ja pistän osoitteen visusti muistiin, kun kevään korvalla tarvitsen tehdä koruhankintoja.

Airi Hietala kirjoitti...

Kiitos, Aimarii. Minäkin kävin sivuillasi ja palaan sinne joskus ajan kanssa.

Airi