Translate

27.10.2010

Varaosien tekoon

Puoli toista viikkoa tyttären luona Muhoksella oli niin kiireistä aikaa. Rotuaaritempauksen lisäksi suunnittelimme sivusojeni uusimista ja kuvasimme koruja bannereita varten. Se, milloin ne ovat valmiina, on vielä täysin hämärän peitossa.

Kävin myös Oulussa tanssikurssilla ja teatterissa katsomassa 60-luvulle ajoittuneen Katsastuksen. Totesimme ystävättäreni kanssa, että ei meidän nuoruutemme tuolloin ihan sellaista ollut. Muutoinkin asioimme Oulussa varmaan viitenä päivänä.

Kotiin palattuani selvittelin ensin pyykkini ja mukana olleet kamat, ei se mikään pieni määrä ollutkaan. Sen jälkeen piti aloittaa varaosien tekeminen joulumyyntiä varten. Ensin selvittelin kuitenkin odottamassa olleet ei-kiireelliset tilaukset. Samalla tuli taas kokeiltua muuatta sormusta. Tuon ensimmäinen versio ei ollut toimiva, joten hehkutuksen jälkeen muotoilin sitä uudelleen solmimalla päät yhteen. Kuvan sormus on vielä viimeistelemätön. Tuo kappale taitaa jäädä omaan käyttöön.

Siinä sivussa kokeilin enkelinhelmojen tekemistä hopealevyn jämistä sekä erilaisia siipiä hopealangasta ja -levystä. Tuloksiin olen varsin tyytyväinen. Niitä voi nyt markkinoida lahjatuotteina.

 Alakuvan enkelin helma on ensimmäinen kokeiluversio, jolla on muodikkaasti vaihteleva helman pituus. Kuvan mukaisia siipiä kokeilin Rotuaarin tapahtumaa varten pinkkien korujen teon yhteydessä, kun virkattava lanka ei ollut mukana.

Enkeli hopealangasta virkatuilla siivillä löytyy Facebookin puolelta ja kaikki nämä enkelit ovat kaupan puolella yhtenä tuotteena, joista asiakas voi valita haluamansa version.
Posted by Picasa

Ei kommentteja: