Translate

4.10.2010

Helsingissä

Korjaamo Markkinat 2.-3.10. on nyt koettu. Matkasin Helsinkiin perjantaiaamuna junalla tavarat kahdessa suuressa matkalaukussa, joiden sijoittaminen nykyisissä junissa on jo oma ongelmansa. Onneksi minulla on hyviä ja uskollisia ystäviä. Sain Helsingissä kaverikseni opiskeluaikaisen ystäväni Hämeestä.

Kuvassa pöydän järjestelyä sunnuntaina.  Rekvisiittana oli lasityönä toteutettu karhu, jäkälää ja puolukoita sekä pihlajanmarjoja ja ruskalehtiä. Led-tuikut oli piilotettu kumollaan olevan Ultimatuulen snapsilasien alle. Tämä näyttivät olevan ihmiselle uusi idea ja kiinnosti kovasti. Osa taisi jäädä siihen uskoon, että alla oli oikeat kynttilät. Olis varmaan pitänyt olla lappu, jotta älä kokeile kotona aidoilla kynttilöillä.

Jos tilaisuus olisi ollut lähempänä joulua, hopeakorujenkin menekki olisi varmaan ollut parempi kuin nyt. Menihän niitä jonkin verran ja käyntikorttien kautta toivottavasti moni osaa tarvittaessa tulla nettikauppaan. Pari netin kautta toivekorujaan etsimään tullutta asiakasta ilahdutti erityisesti. Tuntui mahdottoman mukavalle tavata muutamia ystäviä takavuosilta sekä netin kautta tulleita ystäviä ihan eka kertaa kasvotusten.

Kokonaisuudessan pidin kokemusta hyvänä. Nyt taas osaa taas toivon mukaan entistä paremmin arvioida, mihin kannattaa lähteä mukaan. Näiden kokemusten hakeminen onkin ollut tämän vuoden ohjelmassa vahvasti mukana.

Ei kommentteja: