Translate

15.7.2010

Kuvausrekvisiittana


Olin kaksi päivää Lieksan Nurmijärvellä kuvattavan elokuvan markkinakohtauksessa rekvisiittana koruineni. Olihan se aika mielenkiintonen kokemus.

Tiistaiaamuna meidän markkinamyyjien piti mennä jo kahdeksaksi pystyttämään kojujamme. Minun telttani ei käynyt valkoisena, palaa kuulemma puhki. Yritimme verhoilla sitä tummanharmaalla harsolla, mutta se ei peittänyt riittävästi. Lopulta otimme katon kokonaan pois. Ensimmäisten kuvausten jälkeen koko teltta kannettiin pois.

Avustajat eivät saaneet hiiskahtaakaan kuvausten aikana, suun vain piti käydä. Kohtuaksista otettiin vaihteleva määrä otoksia.  Suurin osa ajasta oli odottelua. Vedenjakelu toimi kiitettävästi. Ruoka oli hyvää, kahvitaukoja olisi kaivannut lisää. Onneksi tepahtuma kuvattiin kyläkaupan pihassa, joten jätskiä voi käydä ostamassa aina välillä. Huikeassa helteessä tiistain 14 ja keskiviikon 12 tuntiset päivät kypsyttivät. 

Nyt olo on kuin mankelin läpi vedettynä. Edessä on kolmen päivän sessio Kuhmon kesämessuille, joten valmistelemaan on terästäydyttävä.

Ei kommentteja: