Translate

31.5.2013

Lisää uusia korukokeiluja

Tässä kuvia uusista korukokeiluista. Kuvaaminen jäi vähän liian myöhäiseen iltaan. Näitä ei ainakaan toistaiseksi ole laitettu verkkokauppaan. Ainakin sinne tulevat korut pitää vielä kuvata uudelleen.

Näissä korviksissa on kokeiltu valssin hyödyntämistä. Uläosan lankaa on litistetty vain vähän ja spiraalia varten enemmän, mutta toisesta suunnasta. Korvikset on tehty 1,5 millin hopealangasta. Nämä ovat pitkien korvisten ystävän korut.

 Tässä riipuksessa on pintakuviolla haettu pyörivää liikettä. Keskellä vasaralla muotoiltu pisara.

 Näiden Ruutukorvisten pinnassa kuvio pyörii myös. Tämäntapainen pinta on hankala saada kuvassa näyttämään samalta kuin livenä.

Tässä pienet Kehrä-korvikse ovat saaneet taustalevyn. Ilta-auringon heijastama puna on jäänyt kuvaan.

Tämä kuvio elää ja hakee muotoaan. Jokainen saa itse päättää, onko se puun kuvioa, vaarojen korkeuskäyriä vai jotain muuta.

 Metsäkanalintu haluaa lentää miehen mukana Joensuun erämessuille.

Samalla periaatteella, mutta eri muotoiselle levylle tein tilaustyönä asiakkaan suunnitteleman korpin, josta tuli oikein hyvän näköinen.  Tilaustöistä on jossain vaiheessa tarkoitus saada nettikaupan yhteyteen kuvagalleria.

Tässä jälleen on haettu puunkuviota. Kuvioiden välit on himmennetty. Kuvaaminen jäi eilen vähän hyöhään, joten tamä vaalein kuva joltisenkin näyttää kohteensa mukaiselta.

Tilaustöiden myötä minulle on kertynyt jonkin verran sormuksia. Teen niistä erillisen postauksen.


2 kommenttia:

koruilija kirjoitti...

Ihana pyöreä muoto - todellakin, hieno riipus :)

Airi Hietala kirjoitti...

Kiitos, Meke!