Translate

10.7.2012

Valmistautumista Pielisen Messuille


Viime viikolla olin vielä neljä päivää Valamossa opettelemassa muotoilua ja muottien tekoa sekä kipsistä että vahasta. Olin katsomassa myös pronssivaluja pariin kertaan.  Hyviä oppeja kaikki. Nyt yrittäjän täydennyskoulutus oppisopimuksella on päättynyt. Valamo kutsuu siitä huolimatta edelleen. Ensi viikolla on tarkoitus mennä muutamiksi päiviksi ja hakea samalla Huutonetistä huutamani valssi, jolle sain lupaan kuljetuksen Valamoon saakka.

Viikonloppu meni perheen kanssa mökkeillessä. Lauantain sää oli upea. Teimme hirvestä jopa rosvopaistia, vaikkakin tulos oli vähän kuivakasta. Jätimme sen nimittäin hautumaan yön yli. Kävimme tutustumassa myös Murtovaaran talomuseoon.

Pielisen Messut on minulle tämän kesän ainoa isompi yleisötapahtuma. Tuntuu, että valmistautumisen osalta on vielä puussa pohjat ja petäjässä liisteet. Tarkoitukseni on esitellä messuilla rumpunahkakorujen kokeiluja. Tein yleisölle kyselyn, jossa ihmiset saavat arvioida ryhmittäin koruideoiden toimivuutta. Osallistujien kesken arvotaan pari korupalkintoa.

Messuilla konkretisoituu myös Hanhi Design´ n kanssa alkava yhteistyö. Hanna painoi omia, upeita kuvioitaan ostamaani valkoiseen huopaan, johon kiinnitän nahkakorukokeiluni yleilsön nähtäville.

Mukaan otettavat hopeakorut pitää vielä puhdistaa, lajitella ja hinnoitella sekä tehdä tarjousteline. Tanssikerho Täysikuulle 10-vuotisjuhlan merkeissä suunnitellemani riipukset ovat myös esillä messuilla.

Onneksi messut ovat tällä kertaa sisätiloissa. Ainakin lauantaille on luvassa vaihteeksi todella runsasta vesisadetta.

Ei kommentteja: