Translate

12.11.2011

Jälleen kuvaus- ja korukokeiluja

Tilasin valoteltan ja kirkasvalolampun työvaloversiona kahdella lampulla. Nyt olen taas eilen ja tänään kokeillut kuvaamista. Vielä on muutama valolamppu tulossa ja kuvausalusta pitää vielä miettiä uusiksi.

Tässä on tilauskorvikset, joissa taas pääsin harjoittelemaan kivenistutusta kouraistutuksena. Pintaan on jätetty kevyesti näkyvät vasaranjäljet.

Valo oli tosi hankala saada siten, että kuvasta saisi edes kohtuullisen hyvän.
 Tässä on uusimman kokeilun protoversio. Tätä pitää vielä kehitellä, mutta muotona pidän tästä kyllä kovin. Varsinaisesti nimeä tällä ei vielä ole, mutta se kuvaa elämän alkua - lunnunpää munan sisällä. Tokihan tuosta voi löytää myös sirkkalehden ja vesipisaran. Katsotaan, millainen lopullisesta muodosta tulee, vai elääkö se kaiken aikaa.
 Tässä on helmikorvikset. Nämä oli tarkoitus laitta kruunistutuksena, mutta tässä saumassa minulla ei ole resursseja lähteä sitä opettelemaan. Valmiita istukoita minulla ei ole sitä varten. Korviksissa helmen reikä on porattu isommaksi, laitettu vain lanka ja taustapidike omana virityksenä. Liimaa ei ole käytetty, mutta enpä usko, että helmi tuosta mihinkään karkaa.
 Tässä on jo kaupassa oleva kaulaketju, jonka kuvaamista harjoittelin myös.

1 kommentti:

koruilija kirjoitti...

pidän tekemästäsi kaulakorusta. En ole tiennytkään, että Valamossa voi opiskella hopeakursseilla, hyvä tietää. Arkailen jotenkin hopean kanssa - "aloituspakettikin" on ollut jo vuoden verran hankittuna.