Translate

27.3.2010

Koruvaraston täydentämistä

Olen monta päivää tehnyt osia varastoon. Nyt olivat vuorossa Sisin-sarjan kukat ja lehdykät. Isotöisiin maleihin olen sortunut. Tämä vaihe on aina kaikkein työläntä. Näitä pitäis vielä jaksaa urakoida. Keväällä ja kesällä olis helppo kasata niista koruja tarpeen mukaan.


Tuli noista osista sivussa tehtyä pari uutta juhlakoruakin. Tänään on vain niin pimeä päivä, että en saa niitä kuvattua. Lisään kuvan, kun tulee vähän aurinkoisempi päivä.

Sen sijaan tässä kuva uusista makeanveden helmistä rannekoruna. Tilasin kahta hintaluokkaa olevia helmiä. Molemmat ovat niin hyviä, että en erota, kummat ovat kalliimpia.

Torstaina sain viimein jätettyä investointitukihakemuksen. Onhan se sellainen byrokratia, jotta tuskin moiseen lystiin lähden toista kertaa.

Flunssa alkaa jo hellittää. Sain viikolla lekurilta aika tujua yskänlääkettä. Siitä ei annettu reseptiäkään ulos apteekista. Ei ole enää tarvinnut nousta keskellä yötä höyryä hengittämään. Sen sijaan leikin nyt sisar-hento -valkoista. Mies pääsi eilen kotiin lonkkaleikkauksesta. Nyt hälle on vaidettu kaikki mahdolliset varaosat. Sitä vielä odotan, että alkaisivat laittamaan uusia muistipalikoita. Niitä me tarvitsisimme molemmat.

Laitoin Facebookiin lupaamani morsiuskorujen kuvat. Itse pidän enemmän kevyemmästä versiosta.