Translate

10.12.2008

Korujen tekoa

Olen tehnyt koruja syksystä 2007 lähtien. Niitä on saatavissa Ylä-Karjalan käsityöläisten myymälöissä Nurmeksen Vanhalla asemalla, Bomban puotissa kesäisin Bomban kesätorilla. Teen koruja myös tilauksesta.

4 kommenttia:

Palaga kirjoitti...

Onnea ja menestystä uudelle blogille!

Kisumumma kirjoitti...

Oletko oikein opiskellut korujen tekoa? Kaikki korusi ovat mielettömän ihania. Olen itsekin tehnyt muutamia koruja, mutta en mitään noin upeaa.
Jahka pääsen pois tästä "kassialma" tilanteesta, haluaisin tilata sinulta koruja.
Hyvää ja menestyksekästä jatkoa sinulle toivottelen.

Airi Hietala kirjoitti...

Kiitos Kisumumma!
Olen käynyt kaksi lyhyttä kansalaisopiston kurssia. Niillä opeteltiin perusketjun tekoa. Muutoin olen opetellut itsekseni ja opiskelu jatkuu edelleen. Ensi kesänä olen menossa Kankaanpään opiston hopeakursseista kisällikurssille. Sen jälkeen olen taas toivon mukaan montaa tekniikkaa taitavampi.

Anonyymi kirjoitti...

Howdy , rakastin tätä projektia sivun, sinun osallistuvat kanssa suuria asioita! Tämä sivu on erittäin hyödyllinen !
Nimeni on Isabel , mistä Aveiro , niin minä olenfani tämän sivun , Kiinnostukseni ei välttämättä oleparas kaikkien edun mukaista , mutta kerron heille sivuraiteelle olen hyvin löytänyt nettipokerin sekä elokuvia , ja olen myös kuunnellapaljon Shakira minun osapuolia , olen yksi nyt niin pojat varoa minua .... vain leikkiä : ) ! Olen jo kokeillut online dating Se ei toiminut kovin hyvin ....
Kirjoitin tämän kommentin syy kuten jo sanoin olen todella nauttia sivu Olen myöshallituksen kuten tekin , mutta minun on VEY poikkeaa tästä , se on pokerin pelaamisesta ilman tehdätalletus ....:)
Aion myös pyytää anteeksi minun kieli onainoa tapa löysin puhua kanssasi kaverit ....Suudelma teille kaikille , nähdään