Translate

19.2.2016

Loma virkistää

Viikon loma Playa del Inglesissä takana. Lomakuvien ykköskohteeni on vuoroveden  kuvioima rantahiekka.
Jäljet hiekassa vesihuuhtelun jälkeen.


Kivet ja eri sävyiset hiekkakerrokset luovat mielenkiintoisia kuvioita. Tällä kertaa mukaan kerätty kivikuorma jäi varsin pieneksi.

Monenlaista kuvioa syntyy. Itsekin olen onnistunut pääsemään kuvaan varjona.Tiistain pitkä rantalenkki kovassa tuulessa antoi mahdollisuuden seurata vaahtopäiden leikkiä.

Samanaikaisesti, kun aallot mereltä löivät rantaan, hiekkadyyneiltä tuuli lennätti hiekkaa meren suuntaan.
Maspalmasin rannalla oli upeita hiekkaveistoksia ja niiden rakentajia.

Matka jatkuin luonnonsuojelualueen reunamaa. Lammen raunalla näkyi runsaasti kaloja ja tiuhaan tahtiin kalastuskieltolappuja. Vesi oli keltaisensameaa, joten ei niitä kaluja ainakaan ruuakseen olis onkinut.

Maspalomaksen kautta patikointi jatkui takaisin Playa del Inglesiin.
Koko lenkkiin käytimme varmaan viisi tuntia aikaa. Parit kahvit juotiin välillä, eikä muutenkaan pidetty kiirettä.

Kadunvarsi-istutuksia

Viikon pettymys
Viimeisen kuvan ruokapaikka piti käydä kuvaamassa palautetta varten. Aktiivisten sisäänheittäjien olisi pitänyt laittaa jo hälytyskellot soimaan. Suomalaisen ruokalistan innoittamina menimme kuitenkin syömään. Ruoka oli ihan ok. Lasku oli 37 € ja jotain. Maksoin 50 eurolla ja kehuin samalla ruokaa. Tarjoilijat näyttivät keskustelevan keskenään kovasti ihmeissään, kun emme poistuneet heti, vaan aloin levitellä käsiäni. Vasta, kun kysyin meitä palvelleelta tarjoilijalta laskusta, hän toi sen vastarahoineen hyvin loukkaantuneen näköisenä. Itse olin kyllä jo sangen kiukkuinen. Jätin kolikot kuitenkin tipiksi "saamatta jääneestä palvelusta" ja lähdimme päätä punoen pois.  Laitoin palautteen TipAvisor -sivustolle, jossa oli paikasta monenkirjavaa palautetta entuudestaankin. Paikka on ekumeenista temppeliä vastapäätä.


Ei kommentteja: