Translate

23.6.2016

Jälleen korunäyttely Suomen Kivikeskuksessa

Suomen Kivikeskus on avoinna kesäkaudelle 27.-31.8.2016. Päivittäiset aukioloajat löytyvät Kivikeskuksen sivuilta. Minun korunäyttely on mukana tänäkin kesänä. Pyrin muttamaan sen ilmettä ja sisältöä joka kaudelle.

Jos liikutte kesäaikana Joensuun ja Nurmeksen väliä, kannattaa käydä tutustumassa. Yläkerran vaihtuvassa näyttelyssä on tänä vuonna tunnetun juukalaisen taiteilijan, Kauko Kortelaisen näyttely.

Haasteen/mahdollisuuden muunnelmiin antavat näyttelytilani seiniin upotetut kahdeksan kaappia, joihin korut voi laittaa asujen seuraksi. Tässä vähän esimakua näin esille laitetuista koruista kirpparilöytöjen kanssa.

Tämä mekko oli loistava löytö tuomaan esille mustikalla värjätyt nahkapergamenttikorut.


Lyhyt niittimekko on saanut seurakseen hopeiset sulatuskorut nappanahkaan ripustettuina.


Kuvan pitkä juhlapuku on uudistettu huivilla. Koruina pinkit nahkapergamenttikorut. Lopulliseen versioon on vielä lisätty vyötärölle huivin kiinnitykseen pinkki ruusu.

Tämä vaalea, pitkä juhlapuku käy vaikka hääpuvuksi. Korut ovat luonnonväristä nahkapergamenttia. Puvun helmaan on kiinnitetty suuret pukukorut, jotka eivät näy kuvassa.


Tässä yksi esimerkki em. pukukoruista.

Tässä lyhyt, musta juhlahame ja paljettitoppi seuranaan sädemäisesti laskeutuvat hopeakorut. 

Suoraan näyttelystä kunnollisten kuvien ottaminen on ainakin minulle  mahdottomuus valojen ja lasien heijastusten takia.

Ei kommentteja: